MONITORIZARE SI INTERVENTIE

Serviciul de MONITORIZARE SI INTERVENTIE 24/7 este asigurat de  un dispecerat de ultima generatie care tine legatura permanent cu echipaje de interventie  aflate pe raza  Municipiul Bucuresti, precum si zonele limitrofe din judetul Ilfov.

Dispeceratul Blue Corp Security menţine legătura între sistemele de efracţie conectate şi echipajele de intervenţie rapidă. Acesta este asigurat de un generator performant de ultima generaţie pentru a funcţiona 24/24.
Blue Corp Security efectuează serviciul de monitorizare folosind Canalul GPRS sau linia telefonică – un comunicator digital preia semnalele specifice din centrală de alarmă (Buton de panică, Alarma generală, Cădere de tensiune, Armare/Dezarmare, etc.) şi le transmite către dispeceratul Blue Corp Security

Comunicator digital GPRS,
Echipament de comunicare ce preia semnalele de la centrală de alarmă la efracţie şi le transmite către dispecerat în timp real, folosind o cartelă de date securizată.
Linia Telefonică
Comunicare prin linie telefonică se face prin conectarea sistemului de alarmă la efracţie la operatorul dvs. de telefonie fixă in momentul producerii unui eveniment, comunicatorul montat la beneficiar transmite informaţia în timp real, aceasta fiind fişată pe monitoarele Dispeceratului.

În funcţie de semnalele primite, dispecerul anunţa echipajele de intervenţie rapidă din zonă (care se deplasează în regim de urgenţă şi acţionează în cel mai scurt timp), organele de urgenţă după caz (poliţie, jandarmi, pompieri, ambulanta) şi beneficiarul.

Se contactează persoană de legătură desemnată de Beneficiar, se face recunoaşterea prin parole şi se informează despre natura evenimentului şi despre constatările echipei de Intervenţie Rapidă.
În cazul în care sunt semne de efracţie Echipa de Intervenţie reţine persoana şi asigură paza până la sosirea poliţiei şi a beneficiarului.

Our Facebook Page